"MIJN PASSIE IS MIJN WERK GEWORDEN"

Oog voor waardevolle en tijdloze objecten zit Tjeerd in het bloed. In 1980 werd hij geboren in het Limburgse Venlo, waar hij ook opgroeide. Maar al snel werden de grenzen van Venlo hem te klein. Zijn ambities reikten verder. Hij ruilde Venlo in voor Amsterdam en studeerde kunstgeschiedenis aan de Universiteit van onze hoofdstad. Als student en kunstkenner handelde hij toen al in kunst.

Met zijn tien jaar ervaring in het vak heeft Tjeerd een feilloze kijk op kwaliteit en schoonheid. Een passie voor horloges heeft hij altijd gehad. Na de aankoop van zijn eerste exemplaar, was hij zo geïnspireerd dat hij van start ging met zijn eigen bedrijf in edelmetalen: de grondstof voor juwelen en horloges (Tov Hazel, www.tov-hazel.com). Vanaf het begin was dit een daverend succes en dit leidde al snel naar de positie van marktleider van de Nederlandse edelmetaalsector.

"IK HEB KLANTEN OVER DE HELE WERELD"

In 2014 werd er een divisie aan het bedrijf toegevoegd dat zich focust op de high-end horlogemarkt. 10PAST10 is gevestigd in de grootste havenstad van de Benelux, Rotterdam. Ook hier liet het succes niet lang op zich wachten. Voor zijn werk reist hij heel de wereld rond: ‘Het meest kom ik in London, Dubai, Hong Kong en de Verenigde Staten. Ik hou van reizen, maar dat moet ook wel met klanten over de gehele wereld.’ Je zou zijn passie voor horloges een uit de hand gelopen hobby kunnen noemen, maar dat is een understatement: Tjeerd neemt zijn werk bloedserieus en streeft er altijd naar het uiterste te betekenen voor zijn klanten.

Naast Tov Hazel en 10PAST10 is Tjeerd ook nog aandeelhouder van het bedrijf Safe Deposit (www.safedeposit.nl).

10PAST10 is gevestigd in hartje Rotterdam op de Coolsingel 104 in het Erasmushuis. Op de tweede verdieping van deze locatie bieden wij u de gelegenheid rustig te kijken naar onze collectie in een beveiligde showroom.

Onze showroom is uitsluitend te bezoeken op afspraak.

Voor meer informatie betreft onze openingstijden of voor het maken van een afspraak kunt u terecht op onze contactpagina.