REFRESH SERVICE

Om uw horloge een opfrisbeurt te geven, bieden wij u de mogelijkheid om het professioneel te laten polijsten zodat uw horloge er weer als nieuw uitziet.

AUTHENTICITY CHECK

Bent u van plan om elders een mooi horloge over te nemen of bent u in het bezit van van een horloge en wilt u zeker weten of het een origineel betreft? Bij ons kunt u een authenticity check uitvoeren.

SERVICE CHECK

Wij controleren of uw horloge toe is aan onderhoud en/of  toe is aan een service beurt of reparatie. Wij adviseren om uw horloge minimaal elke 5 jaar te laten bekijken of het een service beurt nodig heeft.

Tevens adviseren wij ook eenmaal per jaar uw horloge te laten bekijken op de waterdichtheid. De meeste schade aan een horloge komt voort uit waterschade.

FULL SERVICE / REPAIR

Ook voor het uitvoeren voor een volledige service beurt aan uw horloge bent u bij ons aan het juiste adres.

GARANTIE

Tot 12 maanden na uw aankoop bij 10PAST10 bieden wij u garantie op uw aankoop. Daarnaast zijn alle nieuwe of jong gebruikte uurwerken voorzien van internationale  fabrieksgarantie.

INRUIL

Indien u bij ons een horloge koopt is het mogelijk uw huidige horloge in te ruilen. Dit horloge moet wel in het segment van ons aanbod passen. Voor meer informatie en een eventuele taxatie verwijzen wij u door naar de inruilpagina.

SPECIAAL VERZOEK

Bent u op zoek naar een horloge dat u niet terugvindt in onze collectie? Wij kijken graag voor u uit naar uw gewenste model. Neem contact met ons op.

10PAST10 is aangesloten bij het NJU (Nederlandse Juweliers- en uurwerkenbranche).